MustB

Technische uitwerking

Voor landelijke drukkerijen, wederverkopers en signspecialisten voeren we technische opdrachten uit. Van zeer complexe foutopsporingen tot heropmaken. Bent u wederverkoper van een grafisch product maar ontbreekt het u aan de juiste kennis om een degelijke bestandscontrole uit te voeren? Krijgt u vaak klachten bij het aanleveren van uw bestanden? Mustb bespaart u geld en zorgen door gebruik te maken van onze zeer uitgebreide kennis van de diverse disciplines.

Onze jarenlange ervaringen in de pre-press, voor- en nabewerking heeft er voor gezorgd dat er binnen mustb veel kennis is vergaard. Waarom een lettertype niet afgedrukt wordt, waarom bestanden door een drukker niet goedgekeurd worden of waarom kloppen uw kleuren niet? Op veel van deze vragen heeft mustb een antwoord.

Ons specialisme

Door de jarenlange ervaringen in de pre-press, voor- en nabewerking is er binnen mustb veel kennis vergaard. Waarom een lettertype niet afgedrukt wordt, waarom bestanden door een drukker niet goedgekeurd worden of waarom kloppen uw kleuren niet? Op veel van deze vragen heeft mustb een antwoord.

De techniek

De basis van foutopsporing en correcties uitvoeren is de juiste techniek. Een slim samenspel tussen systemen (computers) en applicaties (programma’s) is een randvoorwaarde voor de oplossing. Bij mustb beschikken we over de prima systemen met perfecte software. Zo kunnen we iedere PDF aanpassen, vaak zonder concessies.

De kleuren

Hoe moeilijk het is om precies die kleur te krijgen die u wilt? Erg moeilijk. Omdat we tegenwoordig te maken hebben met veel meer drukwerkproducten dan het vorige decennia, steeds meer aanbieders krijgen met verschillende (kleur)profielen is het lastig om dit op 1 lijn te krijgen. Maar gelukkig, het kan. Soms bij benadering vanwege een andere samenstelling van het te bedrukken materiaal, vaak perfect door vele proeven. Kleur heeft soms te veel mogelijkheden.
All you want, mustb created

Portfolio

Contact

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
06 281 599 56